De sessie

Allereerst word je ontvangen met een kop thee/koffie. Dan bespreken we wat je graag zou willen, wat eventuele beperkingen zijn en/of aandachtsgebieden. Het is jouw feestje, dus jij mag het zeggen. Daarna vertel ik je wat ik voor je kan doen en leg uit hoe het praktisch in zijn werk gaat.

Vervolgens laat ik je zien waar je je kleren kunt ophangen (indien van toepassing –>een aantal behandelingen zijn gekleed)en hoe je het beste kunt gaan liggen. massage23Tijdens de sessie check ik regelmatig hoe je je voelt en of de druk en het tempo aangenaam zijn. Na de sessie is het van belang even te blijven liggen en de massage te laten inwerken. Daarna hebben we een korte evaluatie waarin je aangeeft wat goed voelde en wat eventueel beter kan. Een massage kan alleen maar werken als jij je comfortabel en goed voelt, daarom is het belangrijk om dit goed af te stemmen.

N.B. Door gebruik van handdoeken ben je de hele massage bedekt. Dit heeft te maken met het verlies van warmte, maar ook met jouw privacy. Met andere woorden, je ligt dus nooit bloot. Jij bepaalt zelf wat je aan houdt en waarin jij je comfortabel voelt. Het gedeelte wat ik masseer wordt tijdelijk ontbloot (zie foto).

 

IMG_2112