Gastenboek

Als je het leuk vindt om een reactie achter te laten dan kan je dat hier doen...

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.95.208 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Siska uit Haarlem heeft geschreven op 21 augustus 2021 om 10:46
Lieve mensen, ik wil graag mijn belevenissen met jullie delen. Ik kom al een poosje bij Jan, puur omdat ik het heerlijk vind om goed voor mijn lijf te zorgen én nodig is, vanwege mijn intensieve werkzame leven De combinatie van pulsen tijdens een ontspanningsmassage, voelt als een weldaad voor lichaam en geest. Even alles loslaten en jezelf overgeven Is het motto van Jan . Wát ook belangrijk is en erg fijn is , dat je er wel even wat tijd voor moet uittrekken, beginnend met een warm en gezellig ontvangst met heerlijke thee en vers fruit. Tijdens onze gesprekken komt naar voren waar je persoonlijke behoeft ligt, waar Jan zijn massage op richt. Neem ook vooral de tijd om weer tot de wereld te komen na de massage. Blijf gerust even nasoezen op de massagetafel. Heb daarin vooral geen haast. Afsluitend onder het genot van thee en fruit, wordt even de tijd genomen om het te hebben over de beleving van de behandeling. Ik vind Jan zich daarin onderscheiden , puur door zijn holistische benadering.
MC uit Hlem heeft geschreven op 4 maart 2020 om 19:01
Ik had gisteravond een massage bij Jan. Nu moet ik zeggen dat ik al heel veel massages in mijn leven heb gehad. Want ik ben er dol op en mijn lijf reageert er ook altijd goed op. Maar deze massage was echt bijzonder! Met zoveel zorg en aandacht uitgevoerd. Hij nam alle tijd en zorgde voor veel rust en warmte. Jan leek echt te voelen wat mijn lijf nodig had. Ik voelde ook complete focus! En zelfs mijn van nature altijd te hoge ademhaling, zakte langzaam naar beneden. 🧘 En ik kreeg even, dat “geheel- gevoel” dat je lichaam niet meer los staat van je hoofd maar dat je een geheel vormt. Best bijzonder voor iemand wiens hoofd altijd in beweging is😓! Dus ik ben heel enthousiast en ik kijk weer uit naar aanstaande vrijdag! 🥳 Dan heb ik weer een afspraak staan😄
Dorien uit Haarlem heeft geschreven op 3 december 2019 om 19:26
Na 5 maanden enorme rugpijn had ik besloten om naar Jan te gaan die ik al een paar jaar ken uit de spinningles. Ik werd zeer gastvrij en met veel rust ontvangen in de huiskamer met thee en blauwe besjes en daar begint de eerste ontspanning al. Hij bespreekt heel rustig met je wat zijn plan is en of je je daarin kan vinden. Hij voelt echt aan wat je nodig hebt. Boven heeft hij een zeer prettige kamer waar zijn massagetafel staat. Het is er heerlijk warm (ook de massagetafel is warm), het ruikt er heerlijk en je hoort de golven alsof je op een strand bent. Je ligt lekker onder een warm laken en dan begint Jan met pulsen, je hele lichaam begint te schommelen en je geest begint te dommelen. Pure ontspanning! Pijnlijke gespannen gebieden heeft hij ook nog gemasseerd. Ook heeft hij aan het eind van de behandeling mijn bekken rechtgezet. Hoe, het is me een raadsel maar ik loop beter en had gelijk al veel minder pijn toen ik de tafel af kwam. Nu, 5 dagen later, heb ik echt veel minder pijn dan alle maanden hiervoor. Minder paracetamol geslikt en voel me meer ontspannen. Ik raad iedereen aan om naar Jan te gaan.
Wineke uit Spaarndam heeft geschreven op 28 november 2019 om 18:34
Jan Soomer ken ik al heel lang, als vriend sinds een paar jaar ook als masseur. Het is heerlijk om verwend te worden: je dommelt op de schommelende bewegingen. Jan combineert massage en pulsen en dat is heerlijk voor je lichaam. De warme handen onderga je als een weldaad. Daarna voel je als herboren.
Mariska uit Haarlem heeft geschreven op 30 juni 2019 om 09:07
Na een drukke week werk mocht ik s’avonds op de tafel bij Jan! Ontvangst met fruit of eigen gebakken koekjes en een theetje daar begint de ontspanning al mee. Eenmaal liggend met ruisende golven op de achtergrond en mij een mooie reis wensend kom ik een uur later van de tafel, de heerlijk ruikende olie die Jan gebruikt in combinatie met zijn helende handen maakt dit telkens weer meer dan de moeite waard! Ik sta een stuk rechter en mijn lijf voelt weer als 1 geheel alles stroomt weer, dank Jan tot volgende week!
Anne heeft geschreven op 5 juni 2019 om 14:58
Als Jan de deur open doet en mij met al zijn hartelijkheid ontvang is het voor mij al begonnen. Even tijd voor mijzelf. Niets moet en alles mag. Als ik op de tafel van Jan lig kan en durf ik alles even los te laten en mij volledig ontspannen. Vaak kom ik gestresst en moe binnen en loop ik weer vol energie de deur uit. Even tijd voor mijzelf bij Jan is het beste cadeau dat ik mezelf regelmatig geef. Jan, je bent een topper!
Anna uit Haarlem heeft geschreven op 14 februari 2019 om 22:03
Op een zware dag kreeg ik een pulse behandeling van Jan. Het enige wat ik hoefde te doen was loslaten. Moeilijk zat op dat moment voor mij, maar zo heerlijk en zo helend! Na een poosje liet ik me meevaren op de golven. Rust ruimte en tevredenheid! Vaker doen dus! Een kado voor jezelf!
Anja van Dulmen uit Haarlem heeft geschreven op 23 november 2018 om 12:02
Op een moeilijk en heel verdrietig moment in m’n leven bood Jan mij pulsmassage aan. Wat een geschenk! Ik voel me verzorgd, warm en heel ontspannen. Het gevoel wat ik er bij krijg vergelijk ik met het gevoel wat ik kan hebben als ik op het strand lig te doezelen: ik slaap niet maar ben ook niet wakker. Heel vaag neem ik de buitenwereld waar, terwijl ik in mezelf alles rustig alle kanten op kan laten gaan. Gedachten komen en gaan, ik wiegel lekker mee en hoef helemaal niets te doen, kan me helemaal overgeven aan de zorgzame handen van Jan. Volkomen ontspannen en de scherpe randjes worden ronder.
Angela heeft geschreven op 17 juni 2018 om 21:26
Hi Jan Ik wilde je laten weten dat vrijdag weer goddelijk was. Je hebt de spanning in mijn lijf er goed uitgekregen. Ik kan zo heerlijk ontspannen en mij overgeven op de massagetafel. Bedankt
Han heeft geschreven op 29 maart 2018 om 12:08
Door "toeval" kwam ik met Jan in contact. Hij liet me kennismaken met pulsing. Het was heel erg ontspannend en gaf me ook een energie-boost. Toen ik geopereerd moest worden besloot ik 2x per week een behandeling te nemen om in een zo goed mogelijke vorm te zijn voor de ingreep. De operatie is goed verlopen. Zodra het kon meldde ik mij weer bij hem voor een nabehandeling om mijn energielevel en algehele conditie weer op te krikken. Dat is inmiddels al aardig gerealiseerd. Ik denk dat het ontspannende van de behandeling overeenkomt met het rustig worden van een huilende baby op de onderarm van moeder die hem zachtjes wiegt en op de rug klopt en dan stil wordt. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen Jan!
Joke uit Bloemendaal heeft geschreven op 15 maart 2018 om 17:03
Al eerder schreef ik hoe fijn en bijzonder een behandeling van Jan Soomer is. Met enige regelmaat geniet ik van zijn behandelingen in de vorm van pulse of massage. Alsof ik terugkom bij mezelf, nieuwe energie ervaar. Tijdens de behandeling praten we nooit en ook dat is passend. Een absolute aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, letterlijk en figuurlijk.
Hille heeft geschreven op 27 oktober 2017 om 08:55
Beste Jan, Gisteren kreeg ik van jou een puls behandeling en dat heeft me zoveel goed gedaan! Ik voelde mij een visje in het water, dommel dommel, schommel schommel... echt heel relaxed. Ik kwam helemaal ontspannen van de massagetafel af en zelfs nu, ruim 35 uur later voel ik me beter. Niet was ik al die uren volmaakt ontspannen, maar ik kon het gevoel van ontspanning wel weer gemakkelijker terughalen 😉 Alles is dan lichter. Zelfs de dingen waar ik me normaal gesproken druk om maak, kan ik van mij af laten glijden. Ik kan alles beter relativeren. Zo'n pulse behandeling kan ik iedereen aantraden. Heel laagdrempelig, je kunt zelfs je kleren aanhouden. Jan is zelf volledig onthaast en geef daarmee het goede voorbeeld. Hartelijkheid, Hille Takken — enthousiast.
Dorine uit Hilversum heeft geschreven op 10 augustus 2017 om 11:42
Rust, focus en aandacht tijdens de pulse behandeling van Jan. Zijn liefdevolle handen geven mijn lijf een herinnering van diepere ontspanning. Zoals in mijn kindertijd. Blij!
Joke heeft geschreven op 8 augustus 2017 om 08:57
Twee keer heb ik inmiddels de heilzame werking van de pulse behandeling van Jan Soomer mogen ervaren. Het pulsen zelf is buitengewoon prettig en ontspannend, alsof lichaam en geest een veilige plek vinden. De nawerking is bijzonder. Ik slaap beter en het lukt af en toe om die ontspanning terug te halen, bij mezelf te blijven. Whatever that is. Jan is zorgvuldig en voelt aan wat je nodig hebt. Een absolute aanrader.
Debby heeft geschreven op 2 augustus 2017 om 08:16
Hai. Graag laat ik jullie weten dat ik de massages en het pulsen bij Jan echt kan aanraden. Ik moest eerst even een drempel over om mij over te geven aan ontspanning. Sowieso een drempel over om mij te laten masseren door een man, maar na goede verhalen besloot ik zelf te gaan. Jan doet er letterlijk alles aan om te zorgen voor een ontspanning en geniet moment. Van thee vooraf tot druiven toe. Heerlijk verwenmoment waarbij ik over de persoonlijke benadering en aanrakingen kan zeggen dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Met veel inzet, respect en aandacht voor professionele afstand en nabijheid. Jan, je bent een lief mens en doet mooi werk! Voor de lezers en nog twijfelaars... zeg ik doen! Stap die drempel over en gun jezelf echt even YOU time.
Esther uit Beverwijk heeft geschreven op 28 juli 2017 om 06:41
Heerlijke ontspannende massage gekregen van Jan. Alles klopt om even helemaal tot rust te komen. Jan doet er alles aan om je op je gemak te voelen waardoor je alle stress even van je af kan laten glijden. Echt een moment voor jezelf. Zeker een aanrader!
Eric uit Haarlem heeft geschreven op 5 juli 2017 om 07:44
Even weg van alle beslommeringen. Jan straalt rust uit en brengt dat over. De pulsebehandeling die ik heb gehad voelde goed, ik kon mij er zonder enig probleem aan over geven.
Tamara heeft geschreven op 3 juli 2017 om 08:44
Met zijn gastvrijheid, warmte en zorgzaamheid doet hij je thuis voelen. Ik ging er heen met een stresslichaam. En toen ik vertrok "stroomde" het weer een beetje. Fijn.
Mirjam heeft geschreven op 23 mei 2017 om 18:52
Gisteren voor het eerst quantum touch ervaren bij Jan. Regelmatig laat ik me al masseren en/of pulsen door hem, wat zo ongelooflijk aangenaam is en ontspannend werkt. Quantum touch is weer iets heel anders. Ik voelde bijna letterlijk energie door mijn pijnlijke knie gaan, die langzaamaan steeds minder pijnlijk voelde. Vervolgens werden nog mijn buik en hoofd meegenomen, waar ook al snel veel ontspanning optrad. Sensaties als warm en koel kwamen voorbij. Bijzonder en ik ben benieuwd hoe dit op de langere duur kan werken!
Kim uit Haarlem heeft geschreven op 11 mei 2017 om 13:02
Ik heb een hele fijne en bijzondere ervaring gehad tijdens een pulsing/healing treatment bij Jan. Hij gaat heel intuïtief te werk waardoor hij mij echt heeft geraakt. Iets wat diep weggestopt was, is door de veilige en liefdevolle setting naar boven gekomen, wat voor mij als heel bijzonder en helend is ervaren. Dank je wel Jan voor deze mooie en onvergetelijke ervaring