Nieuwe fiets

Na veel wikken en wegen toch de grote stap genomen een NIEUWE fiets. Na overleg met Jan van CONJAMI besloten een full carbon fiets te gaan kopen.
Heb heel wat fietsen uitgeprobeerd maar bleef toch terugkomen bij een Cannondale Synapse

Hij rijdt geweldig, zit comfortabel , is mooi , licht en voldoet aan al mijn eisen!.
Het zal niet aan het materiaal liggen bij Alpe Huzes, weer een excuus minder. Hier is ie….

 

Alpe D’Huzes

Afbeeldingsresultaat voor alpe d'huez

Na het overlijden van Saioa zat ik te kijken naar een uitzending van Alpe D’Huzes en ik had meteen het idee om daar aan mee te gaan doen!
Het is natuurlijk niet niks, ik heb in het verleden wel eens Alpe D’Huez op gefietst en dat was geen feest, wat een verschrikkelijke martelgang.

Maar goed dat is inmiddels 15 jaar geleden en ik ben er natuurlijk alleen maar sterker op geworden ­čśë┬á Het leek me leuk en ook goed omdat samen met Ferdinand te gaan doen. Ferdinand vond het en goed plan maar het leek hem een goed idee om de broers van Saioa mee te nemen. Ik ken haar broers niet en weet alleen dat het echte wielrenners zijn die bovendien in Baskenland wonen met veel trainingsmogelijkheden voor beklimmingen.
Ferdinand is denk ik 35 en ik denk dat Saioa’s broers ook zo iets zullen zijn. dus dat scheelt zo’n 25 jaar en waarschijnlijk minstens evenveel kilo’s Ferdinand weegt 72kg….
Het is echter geen wedstrijd en ik weet dat ik me goed moet voorbereiden om er aan mee te willen doen. En dat doe ik ook! Heb in de zomer al zoveel mogelijk bergop gefietst. En in de winter doe ik het natuurlijk op de Tacx.
Als je wil helpen mijn streefbedrag van 3000 euro te halen en /of mijn blok te willen inzien klik dan op de volgende link Alpe D’Huzes actie pagina

Dit is waar ik me op aan het voorbereiden ben!