Cajanus terug naar Finland

Na 6 voorstellingen over Cajanus in Haarlem ontstond het plan om de opera ook in zijn geboorteplaats te gaan opvoeren. Ik heb ongelooflijk veel respect voor zangstudio Haarlem dat dit plan ook is gerealiseerd. Na repetitie in Haarlem en in Kajaani waar onze Finse zangers oefenden werd het tijd om elkaar te ontmoeten en vanaf 15 juli was het zo ver.

Met Cajanus naar Kajaani

Weer op zangavontuur! Nu met zangstudio Haarlem naar Kajaani Finland!
Dit is het vervolg van Cajanus in Haarlem en we gaan nu de opera opvoeren in de geboorteplaats van Cajanus, Kajaani. We gaan optreden samen met een Fins kinderkoor, Finse dansers, Finse zangers en zangeressen en ook een Finse solist (de dominee).
Kajaani is al een tijdje in rep en roer, ze bouwen speciaal voor deze gebeurtenis een openlucht theater, scholen hebben Cajanus projecten. Dus het wordt een groot feest!
Na lees verder

Rossini

Vorige jaar mee gedaan met een hele bijzondere uitvoering van Petite Messe Solemnele van Rossini, het was een bijzonder veeleisend project omdat alles uit het hoofd moest worden gedaan en de muziek niet simpel is. Uitvoering november 2018 Klik hier om de uitvoering te zien. Veel kijkplezier!

School for Holistic Pulsing

Ik ben blij dat Holistic Pulsing op mijn pad is gekomen. Het pulsen is een mooie manier om iemand rust te laten ervaren maar ook om zich zelf beter te leren kennen en soms ook op een zachte manier blokkades op te heffen. Ik gebruik het vaak in mijn behandelingen en ken geen manier die zo effectief en efficiënt werkt. Wil je er meer van weten klik dan op de link

De lopende Band

Hartstocht naar het Oosten

russian

Russische polyfonie

 

12 weken wereldmuziek zangcursus met een concert als eindproductie

17 september – 13 december 2018

 

‘Een lied is een ware verhaal’ – zeggen Russen. En inderdaad, soms beter dan geschiedenis, vertellen Russische traditionele liederen ons over Rusland en over het Russische karakter.

 

We gaan prachtige meerstemmige Russische liederen zingen.

lees verder

Rossini project

Het Rossini project

150 jaar geleden is Rossini overleden en zangstudio Haarlem heeft besloten om daar een voorstelling te wijden aan deze veelbesproken componist.
We zijn in maart met de voorbereiding begonnen en op 17 november gaat deze gedramatiseerde zoektocht naar de beweegredenen van Rossini in premiere. Met Luk de Bruyker als Rossini en Bauwien van de Meer, Gerben Houba, Petra Ehrismann en Michel Poels als solisten.
De dirigent is Jos Vermunt en de regisseur Vincent van lees verder

The armed man!

Deze week twee optredens van the Armed man, een anti-oorlog mis van Karl Jenkins. De muziek wordt gezongen door het koor van de Voice Company.

 Het koor bestaat uit 3 koren, een uit Nijkerk, een uit Lelystad en het koor uit Haarlem. Het geheel staat onder leiding van Robert Bakker. De voorstelling in Haarlem vindt de 18-e plaats in de Adelbertus kerk om 4 uur.

Het was een groot succes! Wil je een indruk krijgen van deze optredens klik dan hier 

rb 

AMC artikel oa over mij

Heel even ‘weg’ van de zorgen

Ze staan vaak onder hoogspanning, de ouders van zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Speciaal voor hen zijn er daarom ontspannende massages, yoga, meditatie en een gratis sportpas. “Hoe rustiger de ouders, des te beter is het voor het kind.”