Het Pianola museum

,Op mijn verjaardag werd mij door Elles en Willem een bijzonder cadeau aangeboden. Een Tango avond in het Pianola museum. Het was een zeer bijzondere gebeurtenis waar ik met ontzettend veel genoegen aan terug denk! Juan Tajes en Wim Warman waren de artiesten waarbij Juan Tajes met veel weemoed de Tango zong en Wim Werman een virtuoos op de piano bleek.
Het Pianola museum is gevestigd in een oud politiebureau en huisvest diverse pianola’s en orgels , dat zijn voorlopers van onze CD spelers lees verder

Fietsen in Oeffelt

Dit weekend hebben we gefietst in Oeffelt.  Oeffelt? Voor een indruk van onze heroïsche tocht klik dan hier
Om meer te weten te komen over Oeffelt lees dan het volgende Oeffelt heeft namelijk heel wat te bieden… 
Even wat gegevens…

Oeffelt

Boxmeer. Tot 1994 was Oeffelt een zelfstandige gemeente, maar bij de ingrijpende gemeentelijke herindeling van dat jaar werd deze gemeente bij Boxmeer gevoegd.
Op 1 januari 2009 telde het 2.340 inwoners. Het dorp is gelegen aan de Maas
Toponymie
lees verder

Pasen 2011

Pasen 2011

Wat een leuke Pasen dit jaar! Pim en Lis nodigden ons uit voor een Paasontbijt in Amelisweerd. Alles was een feest! Het weer was prachtig, voor het eerst weg weg met de camper dit jaar. Een grappig klein campinkje op loopafstand van Amelisweerd. We hebben genoten als je de foto’s wil zien klik dan hier

Niet slecht toch

De Nollen Den Helder

Op 10-04- 2011 zijn we onder leiding van Elles en Willem naar het kunstproject de Nollen geweest het is een heel bijzonder project en eigenlijk verdient het veel meer aandacht. Voor ons was het een eye-opener.  Mieke en ik zijn er op de fiets naar toe gegaan (viel niet niet mee met en Noord Westen wind) maar het was droog.
Eerlijk gezegd werd het weer steeds beter en mooier. Beter kan je het niet wensen.
Dit is de link naar ons beeld verslag:

Dit is de link naar de echte website:

lees verder