AMC artikel oa over mij

Heel even ‘weg’ van de zorgen

Ze staan vaak onder hoogspanning, de ouders van zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Speciaal voor hen zijn er daarom ontspannende massages, yoga, meditatie en een gratis sportpas. “Hoe rustiger de ouders, des te beter is het voor het kind.”

Emma Kinderziekenhuis massages

Hier onder kan je een indruk krijgen van het project waar ik bij betrokken ben en waar ik helemaal voor ga…

Gratis massage brengt ouders op ‘andere planeet’

 08:51 04/11/2016

Even tot rust komen. Dertig minuten niet denken aan alle zorgen. Elke donderdagavond kunnen ouders van kinderen die zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis AMC zich inschrijven voor een gratis massage. Achter deze massages zit het team van Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam.

lees verder

Even tijd voor jezelf?

Als je even vakantie wil en het kan niet, even rust en je kan niet weg, even tijd voor jezelf maar dat lukt gewoon niet…….
dan is er altijd nog “Even tijd voor jezelf”
Even tijd voor jezelf is een kleine massage salon waar je kan genieten van heerlijke ontspannende massages! Er zijn diverse behandelingen mogelijk.Holistische massage of een klassieke massage, Reiki is uiteraard mogelijk en sinds de zomer ook Holistisch pulsen. Boek een massage lees verder

Holistisch Pulsen

 
Holistisch pulsen
 
Na de opleiding op de akademie voor massage en beweging had ik het gevoel dat ik nog heel veel te leren had! En dat klopt ....
Ik volg nu de opleiding Pulsen op school voor Holistic Pulsing in Lelystad! Ik ben erg blij met deze opleiding en ben verbaasd hoeveel effect zo'n behandeling heeft. 
Je kunt het even nalezen op de website, http://soomer.nl/Massage  hoewel voor mij woorden afbreuk doen aan deze behandeling.
Ook hier geldt weer: er is nog veel te leren!

 


een eigen praktijk?

Na de opleiding aan de akademie voor massage en beweging vraag je je natuurlijk af en wat nu??
In de zomer heb ik voormalige werk/studeerkamer fors aangepakt en het resultaat is een frisse en lichte ruimte waar je prima kunt masseren en werken.
Hierdoor kan ik als ik dat wil mensen hier ontvangen maar ik heb geen behoefte om dit groots aan te pakken.
Sowieso wil ik voorkomen dat het sleur wordt dus wil ik niet meer dan 2 behandelingen per dag doen. Ik heb ondertussen wel een website lees verder

Masseren

Na mijn pensioenering ben ik een opleiding tot Holistisch masseur gaan doen aan de Akademie voor Massage en Beweging.
Wat een overgang….. Van een uitpuilende Hogeschool Inholland naar de qua grootte zeer bescheiden Akademie voor Massage en Beweging!

Op de Akademie krijg je een gedegen opleiding, zowel qua handelingen maar ook qua attitude. Ik heb daar een boeiend jaar gehad, waarin ik veel geleeerd heb, uiteraard over massages maar ook over mij zelf.
Vakken als Medische basiskennis, anatomie, lees verder