Lekker fietsen!

Gisteren leek het geweldig weer! Het zonnetje scheen, weinig wind en het was best warm voor de winter 10 graden Dus de Pinarello uit de schuur en naar buiten. Op naar mijn favoriete rondje via Zandvoort over de boulevard naar Noordwijk via Langevelderslag  (voor de liefhebbers http://www.trailguru.com/wiki/index.php/Track:508N) Het ging best lekker, echt genieten dus. Alleen mijn voeten bleven koud maar het was echt lekker. Op de terugweg werd het snel wat kouder maar het werd pas minder op 4 km van het einde. Toen kreeg ik een lekke voorband en ik had eerst geen zin om te gaan plakken dus belde ik M (mijn lief) die bleek net naar A’dam te zijn gegaan en dat was geen probleem tot ik erachter kwam dat ik mijn sleutels niet bij me had (niet zo bijdehand dus)

Dus naar huis in de hoop dat de buurmannen (die sleutels hebben) thuis zouden zijn maar geheel volgens  Murphy’s law waren ze er niet, net zoals een aantal anderen die ik geprobeerd heb. M was niet meer te bereiken dus goede raad was duur. Eerst de fiets gemaakt en toen contact met Mir gemaakt en daar werd ik liefdevol ontvangen totdat ik contact kreeg met M en daarna kwam alles helemaal goed. Je koelt toch wat af (toen ik terug fietste was het <1 graad maar na een warme douche was alles helemaal prima!

Het was een heerlijke dag en dat bleef het ook! Blij dat ik het gedaan heb zelfs toen ik mijn fiets weer aan het schoonmaken was!