Verjari

verjari

 

 

 

Op 14 februari 2011 werd ik 60. Het is gewoon een feit maar wennen doet het nog niet. Mijn lief en mijn kinderen hebben van alles georganiseerd om me aan het idee te laten wennen. Zo kwam ‘s morgens een delegatie van het Haarlems straatorkest de straat in gemarcheerd met mijn zoons en Lisette in deze outfit.
Zonder lenzen ben ik behoorlijk kippig dus ik zag eerst niet wie het waren. Dus ipv een ontbijt met zijn 2-en werd het een ontbijt met veel.

Even later werd ik op de fiets gezet voor een tochtje in de regen. De jongens waren in vol tenue incl. spendex zoals je op de foto’s kan zien.

Ik werd ongelooflijk verwend die dag en vooral het samenzijn met vrienden én hun mooie en lieve woorden heeft me heel goed gedaan
Een dag om nooit te vergeten!

Voor meer foto’s klik hier