De VW bus

Sommigen houden van kamperen, sommigen van hotels,  wij van allebei. In de winter zitten we vaak in hotels of appartementen maar in het voor- en najaar en in de zomer gaan we er vaak met ons “campie” vandoor 

busjeBij voorkeur staan we dan op kleine campings, natuurcampings. We hebben niet veel luxe nodig omdat  we veel dingen al in onze bus hebben. Er zitten 2 accus in, dus hebben we binnenverlichting en een waterpompje. Er zit een 2 pits gasstel in dus je kan koken en we hebben een koelkastje die op 220v , 12v en op gas kan.

Fietsen achterop, beddenspullen erin en wat boodschappen doen en weg zijn we !
Inderdaad zit alles er al in want je bordjes e.d. zitten in de kastjes en in de winter staat onze bus in een stalling.
Ons eerste tripje was dit jaar naar Vilsteren, vlakbij Ommen e het was meteen als vanouds. Er heerst zo’n aparte sfeer op dat soort campings, lekker ontspannen, men houdt zelf de toiletten ect redelijk schoon, er is niet veel herrie. De camping eigenaar kwam er na 4 dagen achter dat wij er ook waren (pas toen ik hem vertelde dat we bijna gingen vertrekken). Ik hoop op nog veel van dit soort weekends